scrabbleprat.org

XVI Obert de Scrabble El Prat 2022

El 16è Obert de Scrabble del Prat de Llobregat tindrà lloc el dissabte 17 de setembre, al Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa, c/Dolores Ibárruri 45, el Prat de Llobregat, organitzat pel Club de Scrabble del Prat de Llobregat, i amb la col·laboració de la Federació Internacional de Scrabble en Català, l’Ajuntament del Prat de Llobregat, Catamots, el Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa i Mattel.

No us perdeu els premis del 16è Obert del Prat 2022 i la resta de sorpreses!

El Club de Scrabble del Prat de Llobregat obre la nova temporada de campionats oficials de la FISC, 2022-2023, convidant tots els afeccionats a l’Scrabble a una nova edició del clàssic Obert del Prat, on regnaran, al llarg d’una jornada inoblidable, la competició, la companyonia, la diversió i l’amistat.

El sistema de competició és el suís, en enfrontaments d’un contra un, amb un total de 6 rondes, i estarà regit pel reglament i el diccionari oficials de la FISC.

La inscripció es un donatiu de 10€ i es formalitza preferiblement a través d’un missatge a l’adreça de correu electrònic d’avall, per Whatsapp al telèfon 645 88 42 15 o bé el mateix dia del campionat.

scrabbleprat@hotmail.com

HORARI

09:45-10:00: Rebuda dels participants i inscripcions
10:15-14:00: Tres primeres rondes de partides de d’un contra un.
14:00: Dinar
16:00-19:45: Tres darreres rondes.
20:00: Lliurament de premis i cloenda del Campionat

A la sala hi haurà, com sempre, una taula amb delícies per a esmorzar i berenar, igual que alguna sorpresa per l’ocasió.

El dinar serà de lliure elecció. Alternativament, hom pot triar entre pizzes i entrepans originals al restaurant Àfrica. A prop hi ha també un restaurant asiàtic on, a partir de 12€, es poden triar menús suculents. I sempre podeu fer un entrepà i una beguda a diferents llocs.
#scrabbleprat 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *