scrabbleprat.org

Scrabble de Cinema, canal de Youtube

El Scrabble no només es juga en directe o virtualment. També el tenim en multitud de mitjans: cinema, televisió, música, literatura, teatre… En aquesta recerca de Scrabble de cinema hem volgut posar de relleu les escenes que, d’una manera o d’altra, han fet referència a aquest joc. Tant directors de cinema com autors literaris, en algun moment de les seves obres, han incorporat com a element circumstancial o central, l’Scrabble. També en la búsqueda de “moments scrabble”, se’ns ha anat obrint el ventall de possibilitats. Per això, hem creat un canal de Youtube on anar afegint categories per tenir ben estructurats els temes.

Al cinema, hi ha comèdia, acció, terror, bèl·lic, drama… Directors com ara Billy Wilder o Ridley Scott ho han incorporat. A la televisió hem diferenciat concursos, sèries, reportatges de campionats, reportatges de interès… A la música, hi ha veritables perles amb famosos, com Freddie Mercury jugant a Scrabble entre viatges de les seves gires.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *