scrabbleprat.org

Crònica del Campionat de Scrabble d’Encamp 2021

Ja ha tingut lloc el Campionat de Scrabble en català d’Encamp (Andorra). Com en altres ocasions, hem aprofitat el 23 d’octubre (Dia Mundial de les Biblioteques), per congregar als aficionats a aquest joc a la Biblioteca Comunal d’Encamp.

Una jornada intensa de Scrabble on el més important era fer arribar el missatge que amb l’Scrabble no només ens divertim, sinó que també compartim emocions i sensacions amb l’idioma; que la llengua serveix d’espai de trobada, conservant cada varietat lingüística, la seva pròpia identitat, essent el nexe d’unió i expressió.

Ens han visitat els mitjans de comunicació i tot!

El lliurament de premis l’han dut a terme el Conseller de Cultura i Afers Socials del Comú d’Encamp, David Cruz, i el director de la Biblioteca Comunal de la ciutat, Alfons Codina. Es tractava d’un joc de Scrabble i un llibre per als guanyadors, més un llibre electrònic per al primer classificat.

  • 1r lloc: Armand Sanmamed (invicte!). Club SACS (Sant Andreu de Palomar)
  • 2n lloc: Anna Salgot. Grup de Joc Ateneu de Barcelona
  • Millor Scrabble: Roger Martínez d’Ordino, Andorra (trinxaré, 122 p)
  • Millor debutant d’Andorra: Cèlia Realp, d’Andorra la Vella
  • Millor paraula andorrana: Cristina Bassóns Club de L’Hospitalet (autes)

(Ja podeu consultar el RaScCat)

Però el millor premi ha estat l’interès que s’ha desvetllat! Davant el bon desenvolupament de la jornada i la curiositat de diversos espectadors que durant aquest dissabte s’han interessat pel torneig, la voluntat és dur a terme una trobada mensual amb tots els participants per engrescar a la població. Si és el vostre cas, poseu-vos en contacte amb la biblioteca d’Encamp!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *