scrabbleprat.org

Estadístiques de la FISC de la temporada 2020-2021

Us presentem les estadístiques de Scrabble en català de la FISC de la temporada 2020-2021. Es mostra la temporada i el desenvolupament històric de l’entitat.

Per una banda, les dades de la pròpia Federació, unint la feina feta per tots els nostres clubs i grups de joc.

L’alerta sanitària (com a tots els estaments de la societat) també ens han afectat a nosaltres. Les nostres activitats presencials, durant tota la temporada, s’han vist aturades.

Només s’han pogut realitzar algunes petites accions per les xarxes socials o Whatsapp i la creació de la Lliga Virtual de Scrabble amb Catamots, primera i segona edició (aquesta temporada ja anem per la tercera, així que ha sigut una bona experiència!).

Estadístiques de l’Scrabble Escolar

També s’han realitzat les estadístiques de Scrabble Escolar. És un bon mitjà per fomentar el català a les aules i la integració social que això comporta. Per la COVID-19 ha estroncat completament la temporada, impedint fer cap campionat, només alguns tallers a les aules.

L’Scrabble a Internet

També hem fet un petit resum de l’Scrabble en català a les xarxes. Per una part, es pot jugar en línia amb el Catamots. I tenim el web del Leximots i s’ha actualitzat l’app d’Android i acabat la versió per Apple (iOs). D’aquesta manera es poden comprovar les paraules d’una manera senzilla i adaptada als nous temps.

El pdf complet es pot descarregar aquí.

Agraïm a tota la gent que ens ha donat suport, ja sigui col·laborant amb nosaltres, participant als nostres actes o confiant en la FISC per a dinamitzar les seves activitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *