scrabbleprat.org

Crònica del 1r campionat virtual de scrabble català L’H

Com encara no era possible fer trobades presencials prou segures, enguany des del Club de Scrabble de L’Hospitalet del Llobregat, han resolt fer un campionat virtual de scrabble en català mitjançant el Catamots.

Els participants d’aquest campionat virtual, per poder saber contra qui havien de jugar i poder donar els resultats de les partides de Scrabble a l’organització, estaven inclosos a un grup de Whatsapp específic per aquell dia.

També havien d’informar si feien una jugada d’alta puntuació amb la fitxa de la lletra H (per l’Hospitalet), ja que sempre fem un premi especial per aquesta. En aquesta ocasió, el premi ha estat per esgoav amb la paraula HORES, de 60 punts.

La classificació final ha estat:

Tota la info a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *