scrabbleprat.org

“Juguem a Scrabble”, taller virtual del Voluntariat per la llengua

Aquest taller virtual va anar a càrrec de Francesc Gallen i Andreu Pont, membres de la FISC (Federació Internacional de Scrabble en Català).

Dijous 27 de maig, de 19 a 20 h, una vintena de persones, la majoria voluntàries i aprenentes del Voluntariat per la llengua (VxL) es van connectar, a través del Teams, al cinquè taller virtual organitzat pel CNL del Vallès Oriental amb el títol ‘Juguem a Scrabble‘, que va anar a càrrec de Francesc Gallen i Andreu Pont, membres de la FISC (Federació Internacional de Scrabble en Català).

Durant l’activitat, divertida i lúdica, en Francesc i l’Andreu ens van explicar com es juga a l’Scrabble: normes, puntuacions, distribució de fitxes… Després, tots els participants, alhora, van jugar amb les mateixes lletres per trobar paraules relacionades amb el joc a través d’un tauler virtual.

“Xarranca”, “xiula”, “escacs”, “parxís”, “rauxa” i “joguina” van ser algunes de paraules que els assistents, convertits en jugadors, van trobar amagades als faristols, també virtuals. D’aquesta manera també vam voler commemorar el Dia Internacional del Joc!

Entre les respostes que hi va haver pel xat i també aquells que s’atrevien a dir-les directament, es va crear un bon ambient de joc i el temps va passar volant.

Era la primera vegada que fèiem una activitat conjunta de forma digital amb el CNL del Vallès Oriental, però fa anar molt bé!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *