scrabbleprat.org

Crònica XIV Obert del Prat 2018

El 14è Obert en català de Scrabble de El Prat de Llobregat ha tingut lloc el diumenge 16 de setembre, al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa (c/ Dolores Ibárruri 45). Organitzat pel Club de Scrabble del Prat de Llobregat, i amb la col·laboració de la Federació Internacional de Scrabble en Català, l’Ajuntament del Prat de Llobregat, i el soport del CNL de Catalunya, Plataforma per la Llengua, al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa, Mattel i Mindsports Academy.

15 jugadors de 6 localitats diferents d’arreu de Catalunya, obrint la temporada de la FISC, s’han enfrontat en sis rondes, tres al matí i tres a la tarda, en una nova edició del clàssic Obert del Prat, on, a llarg d’una jornada dominical, la competició, la companyonia i el bon ambient han sigut els triomfadors.

L’Arnau Peig de Sabadell ens ha acompanyat durant mitja jornada, una promesa sorgida de l’Scrabble Escolar, que ja és tota una realitat dins el circuit.Al mig dia per dinar ens hem arribat fins l ‘Àfrica, costellam, sèpia o pizzes es barrejaven amb altres menges que ens predisposaven a una tarda plena de scrabbles.

Les partides s’han desenvolupat amb la intensitat i emoció que caracteritza una trobada en directe…

Hi ha hagut partides molt disputades, guanyant-se per poca diferència de punts. Però ha hagut un jugador invicte, Carles Cassanyes de Sabadell, que ha mantingut en tot moment la posició en la primera taula, al qual felicitem de pel seu domini de l’estratègia i les paraules.La segona classificada, Cristina Bassons, del Club de l’Hospitalet de Llobregat, segueix en la seva línia ascendent, només ha cedit una partida enfront del guanyador d’aquesta edició 2018.I com a tercer classificat tenim al veterà Gabriel Bas del Club Queimada, tot un gentleman de l’Scrabble., ha recollit el premi Joan Barceló.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *