scrabbleprat.org

EL PRAT CAPITAL DE L'SCRABBLE EN CATALÀ 2014

EL PRAT CAPITAL DE L’SCRABBLE EN CATALÀ 2014
20 minuts a la Ràdio ,a Ràdio i Televisió El Prat
Al programa de la tarda la Xarxa amb Elisenda Ariza en l’entrevista a Francesc Gallen secretari de la FISC – Federació Internacional de Scrabble en Català i amb Isa Gonzalo al control ,en connexió simultània amb Octavian Mocanu president de la FISC.
Es va fer un resum de l’activitat de la temporada dels propers projectes i sobre tot del Campionat Escolar i amb gran èmfasi de la Gran Final del 5è Campionat Escolar 2014 .celebrat el 24 de maig al CC Sant Jordi Ribera Baixa ,140 finalistes , de secundària i primària i 2450 participants de 8 localitats i de 38 escoles,on la ciutat es converteix en el catalitzador d’un dels esdeveniments mes importants d’aquest joc a nivell nacional .www.scrabbleescolar.com
La conductora del programa ens va regalar una frase que creiem es la mes encertada per aquest esdeveniment EL PRAT CAPITAL DE L’SCRABBLE EN CATALÀ …i resumeix l’esperit i la il.lusió d’un projecte iniciat fa sis anys al Prat ….Elisenda ,gràcies per la teva aportació ,per la vostra simpatía i pel vostre suport.
Una foto de Francesc Gallen.
Una foto de Francesc Gallen.
Una foto de Francesc Gallen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *