scrabbleprat.org

3r Campionat de Scrabble escolar de Sabadell – Col·legi Serra (el video)

3r Campionat de Scrabble escolar de Sabadell – Col·legi Serra

32 alumnes de secundària, a la recerca dels mots que els portaran a la Final prèvia de Sabadell, amb l’experimentada presència de l’Anna María Martínez, l’Eulàlia Baquès, la Carmina Boix i l’Andreu Masagué, del Club de Scrabble de Sabadell, amb la col·laboració de la Federació Internacional de Scrabble en Català amb l’aportaciò de Francesc Gallèn i Scrabble Escolar, en el programa Ciutat i Escola, participen amb èxit i il·lusió en el 3r Campionat escolar de Sabadell, tal com es reflecteix també al vídeo d’avall.

http://youtu.be/9CFmcTA4f40

serra 2014

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *