scrabbleprat.org

DISCRABBLE – les imatges (Tallers de Scrabble per a potenciar la competència lingüística)

5 diciembre 2013

El divendres 29 de novembre es va celebrar DISCRABBLE – Scrabble de la Discapacitat, a la seu de la Federació AICE, amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. A càrrec de la Federació Internacional de Scrabble en Català i la Asociación Española de Jugadores de Scrabble, i amb la participació de varis membres dels clubs de Scrabble de l’Hospitalet de LlobregatL’Hescarràs, el Prat de Llobregat, Sant Andreu de la Barca, Canet de Mar i Cerdanyola del Vallès, així com Scrabble Escolar, l’activitat, nova pel que fa al format, va comptar amb una gran i entusiasta participació.

Mitjançant el joc de Scrabble, es pretén ajudar a desenvolupar en primer lloc el vocabulari i la integració social dels assistents. L’èxit més notable es va donar en els nens presents, que tot i tenir al principi certes reserves, van acabar fascinats pel joc.

Malgrat haver estat la primera experiència per a molts dels participants, les partides van ésser disputades. L’energia consumida va ésser premiada, per categories, adults i nens, amb jocs de Scrabble.

 

DISCRABBLE 2013

Tallers per a potenciar la competència lingüística.
El dia 3-12 dia Internacional de les persones amb Discapacitat, es va dur a terme, en els locals de la Federació AICE un taller de Scrabble dirigit a les famílies, adults i nens. Des de la FISC donem les gràcies a la Teresa Amat i Joan Zamora per permetre compartir aquesta jornada amb ells, així com també als membres dels Clubs de Scrabble de l’Hospitalet de Llobregat, Sayaka i Cristina, Arola del Club de Premià de Mar, Joana i Santi del Club de Scrabble de Santandreu i com no per al nostre protagonista principal l’ Oriol Esperem que aquesta primera experiència pilot, es tradueixi en noves trobades arreu de la geografia. El vídeo reflecteix una jornada plena d’alegria, on superats els primers moments de sorpresa l’activitat captiva, enganxa i integra.
http://youtu.be/9M1myNpOa5I

DISCRABBLE 2013

www.youtube.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *