scrabbleprat.org

2n TORNEIG DE DEBUTANTS DE SCRABBLE EN CASTELLÀ

El passat dissabte dia 28 va tenir lloc al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa del Prat de Llobregat, el segon torneig de debutants de scrabble en castellà. Comptem amb la col·laboració del club scrabble Sant Andreu de la Barca. Van participar 12 jugadors molt nerviosos i amb moltes ganes d’introduir-se en el món dels tornejos… Una curiositat és que comptàvem amb més de 4 nacionalitats diferents entre els nostres jugadors. Es van jugar 3 rondes i una duplicada a mort sobtada. Va ser una tarda entranyable en què tampoc va faltar temps, entre partides, d’assaborir bunyols amb informes anecdòtics de les jugades. Vam aprofitar el torneig, on també es van estrenar els nostres 3 talleristes, per lliurar-los 3 “diplomes” de “graduació” en el nostre primer taller d’scrabble en castellà.Gràcies a tots, col·laboradors i jugadors, per venir.
1. Ieda Oliveira
2. Artur Flores
3. Paco Sánchez
4. Mari Viudez
5. Xavi Abellán
6. Toni Zeni
7. Marina Rosales
8. Ana Martínez
9. koldo Otxoa
10.Mariella Zeni
11.Enrique Sánchez
12.Montserrat Miró
Documents gràfics de l’esdeveniment:


¿Qui diria que són debutants?

Sempre disposats a ajudar…

La primera duplicada de debutants
La triomfadora Ieda Oliveira amb la directora del C. Cívic Cristina Castells
Els tres triomfadors: 1era Ieda Oliveira 2on Artur Flores i 3er Paco Sánchez
Els nostres diplomats talleristes: Montse Miró, Koldo Otxoa i Ana Martínez
…i així va acabar tot… i tots vam guanyar…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *