scrabbleprat.org

16 ANYS DE SCRABBLE

Ens sentim enormement orgullosos per contribuir des del Club de Scrabble del Prat, el Club més veterà del panorama de l’Scrabble al nostre país, en promocionar la llengua. Amb aquest acord aconseguit, amb els CNL de Catalunya. És un premi a l’esforç de moltes persones que treballant des de la humilitat la tenacitat i sobretot la il·lusió, veuen reflectit l’esperit que sempre ens ha guiat.
A més a més amb l’element aglutinador de la FISC Federació Internacional de Scrabble en Català, Federació de la qual el Club del Prat va ser un dels impulsors i fundadors, tenim el reconeixement que es mereixen totes les persones que dia a dia treballen perquè les llengües siguin un motiu de cohesió, integració i respecte per a la diversitat, des d’una vessant lúdica i divertida .
Aquests acords i la implicació de les directives, socis, jugadors, simpatitzants, fan que cada dia intentem fer-ho millor…
GRÀCIES A TOTS VOSALTRES QUE HO FEU POSSIBLE
Francesc Gallen
President Club Scrabble El Prat
iCNL IMAGEN capsal_newsletter23
http://www.cpnl.cat/public/altres.php?opcio=detall&idCam=202&idNot=381
EL JOC DE L’SCRABBLE: UNA ESTRATÈGIA D’APRENENTATGE I ÚS DE LA LLENGUA CATALANA
clubscrabbleelprat.elprat.ppe.entitats.diba.cat
– Notícies del CPNL Activitats properes L’Scrabble no està considerat un joc lingüístic pròpiament, però sí que és un joc on cal saber aprendre i enriquir el propi llenguatge. Per això, i.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *