scrabbleprat.org

3r Torneig de Scrabble Escolar de Sabadell 2014

10 de maig, final local de Sabadell  on Primària i Secundària jugaran les tres rondes per a classificar-se per a la Gran Final Escolar del 24 de maig al Prat de Llobregat.Cita a l’Escola La Nostra Llar de Sabadell  al carrer Calderón 143  a partir de les 16,30 hores,  inscripicions
1a Ronda de 17, a 17,45 hores
2a Ronda de 18, a 18,45 hores
3a Ronda de 19, a 19,45 hores
20 hores repartiment de premis i cloenda
Amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell dins el seu programa Ciutat i Escola .Organitzat per Scrabble EscolarClub de Scrabble de Sabadell ,FISC – Federació Internacional de Scrabble en Català , ,amb les col·laboracions de MATTEL ,JugarxJugar i el joc de paraules creuades ,on line, totalment gratuït, genuïnament català   catamots.com.
Una foto de FISC - Federació Internacional de Scrabble en Català.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *