scrabbleprat.org

TALLER DE SCRABBLE EN CATALÀ AL CNL DE BARCELONA 2014

TALLER DE SCRABBLE AL CNL DE BARCELONA 2014
Una tarda d’abril, l’equip de la Federació Internacional de Scrabble en Català es va adreçar a l’Espai Avinyó per impartir un taller de Scrabble en Català, activitat que encaixa amb el programa Llengua i Cultura que és un projecte impulsat per l’Ajuntament de Barcelona i la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya a través del Consorci per a la Normalització Lingüística amb dos objectius prioritaris: 1) impulsar un programa d’activitats culturals adreçades a tota la ciutadania per potenciar els valors de la interculturalitat, 2) oferir activitats específiques a l’alumnat de català del CNL de Barcelona per tal de fomentar l’ús social de la llengua catalana i el coneixement històric i cultural de la ciutat.
Valors i objectius que comparteix la FISC… l’Octavian, la Sayaka, la Cristina i en Francesc van fer un taller on els mots, els escarrassos i la llengua van ser els protagonistes amb els alumnes , d’una manera lúdica i divertida… Aprofitant l’avinentesa per informar del conveni signat el 21 de gener de 2014 entre el Consorci per a la Normalització Lingüística i la Federació Internacional de Scrabble en Català per al foment de l’ús de la llengua Catalana, d’una banda, la Sra. Ester Franquesa i Bonet, presidenta del CPNL i, d’una altra part, el senyor Octavian Mocanu, president de la FISC.
Manifestant com a eix fonamental, entre d’altres, que totes dues parts comparteixen la voluntat i la necessitat de contribuir a l’aplicació de la Llei 1/1998, de 7 de gener, de política lingüística, per tal de promoure l’ús social del català com a llengua pròpia i oficial de Catalunya. www.catamots.com   

http://youtu.be/wPrTpYGFkG8

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *