scrabbleprat.org

TALLER DE SCRABBLE A CANET DE MAR 19-ABRIL-2014

 
* * * JA TENIM NOVA DATA PEL TALLER AJORNAT * * *Finalment el dissabte 19 d’abril, a 2/4 de 6 de la tarda al Dau al Set (plaça Macià, 6), la Federació Internacional de Scrabble en Català impartirà un taller del joc de les paraules encreuades, l’Scrabble, per als jugadors i les jugadores del Club de Scrabble en Català Canet de Mar per millorar l’estratègia de les jugades i per tant la puntuació total de les partides, incrementant com a conseqüència les possibilitats de guanyar les partides en entrenaments i campionats. L’activitat consistirà en comentar jugades i diferents situacions que es poden donar en una partida per treure’n el màxim profit.
Si no ets del club, però t’interessa aprendre a jugar a aquest joc lingüístic d’estratègia i atzar pots assistir-hi igualment. Envia’ns un correu a plcanet@plataforma-llengua.cat per controlar el nombre d’assistents. 
L’assistència és gratuïta per a tothom.
El taller quedarà emmarcat dins dels II Jocs de Llengua de Canet de Mar que organitza la Plataforma per la Llengua Canet de Mar. Més informació dels jocs a:http://www.canetdemar.cat/entitats/llengua

Un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *