scrabbleprat.org

1r TORNEIG INTERINSTITUTS 2014 DE L'HOSPITALET DE LLOBREGAT

L’HOSPITALET  CELEBRARÀ  EL  PROPER    25  D’ABRIL  EL  1r  TORNEIG  INTERINSTITUTS  D’SCRABBLE  EN  CATALÀ

interinstituts Scrabble_definitiu_gran

L’Associació  d’Estudiants  de  L’Hospitalet  amb  el  suport  de  l’Ajuntament  de   L’Hospitalet,  la  Federació  Internacional  d’Scrabble  en  Català  i  el  Club  d’Scrabble  de   L’Hospitalet  (LHescarràs)  posa  en  marxa  el  1r  Torneig  Interinstituts  d’Scrabble  en   Català  de  L’Hospitalet.    Aquest  torneig  es  realitzarà  el  proper  divendres  25  d’abril  de  11h  a  14h  a  L’Harmonia ,  emmarcat  dins  les  Festes  de  Primavera  de  la  ciutat.    L’Objectiu  es  millorar  les  competències  lingüístiques  dels  joves  estudiants  de  la   ciutat  a  través  de  l’Scrabble,  un  joc  que  obliga  als  joves  a  aprofundir  els  seus   coneixements  en  el  vocabulari  en  català.    Tot  està  emmarcat  dins  d’un  torneig  on  estan  convidats  a  participar  tots  els   instituts  públics  i  concertats  de  la  ciutat,  on  un  total  de  8  parelles  (4  parelles  per   categoria,  en  total  16  joves)  de  cada  institut  podran  participar.  Existiran  2  nivells   diferents:  amateur  (1r  i  2n  d’ESO)  i  expert  (3r  i  4rt  d’ESO).      L’elecció  dels  16  joves  participants  correrà  a  càrrec  dels  propis  instituts,  i  pot  ser   per  elecció  directa  del  professorat  o  a  través  d’eliminatòries  dins  el  propi  instituts.   Si  desitgeu  realitzar  aquestes  eliminatòries,  us  podem  proporcionar  els  mitjans   materials  per  realitzar-­‐la.  En   tot  cas,  es   imprescindible  que  ens   feu  arribar  el  vostre  interès  en  participar  i  amb  quantes  parelles  (encara  que  no  sapigueu  els  noms)  abans  de  l’11  d’abril  a  través  del  web

www.aelh.cat    Un  cop  escollits  tots  els  participants,  aquests  hauran  de  presentar-­‐se  el  divendres   25  d’abril  a  les  11h  a  l’edifici  de L’Harmonia ,  on  s’organitzarà   un Campionat   per  categories  a  3  rondes.  De  cada  partida  s’extraurà  una  puntuació   segons  normativa  de  la  Federació  Internacional  d’Scrabble  en  Català  i  amb   arbitratge  de  la  Federació.    Finalment  hi  hauran  3  parelles  guanyadores  per  cada  categoria.  En  el  cas  de  la   categoria  amateur,  a  més  del  premi,  s’accedeix  a  la  classificació  directa  a  la  Final   Internacional  d’Scrabble  en  Català  que  es  celebrarà  el  proper  25  de  maig  al  Prat  de   Llobregat  i  on  participaran  joves  de  tot  el  territori.    Els  membres  del  Club  d’Scrabble  de  l’Hospitalet  (LHEscarràs)  resten  a  la  vostra   disposició  per  si  voleu  fer  algun  tipus  de  xerrada  o  demostració  del  joc  i  la  seva   normativa  al  vostre  institut.    Us  encoratgem  a  participar  en  aquesta  primera  edició  del  Torneig  per  a  que,  poc  a   poc,  puguem  créixer  i  aconseguir  que  la  llengua  catalana  tingui  la  seva  pròpia  fita   anual.    CONTACTE  I  INSCRIPCIONS:   –‐ .Ricard .Raquer .(coordinació)          rraquer@aelh.cat          652931026   –‐ .Tecnic .referent .del .vostre .institut .de .l’Oficina .Jove .d’Emancipacio .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *