scrabbleprat.org

VIDEO 1r Campionat de Scrabble de Premià de Mar 2014

VIDEO 1r Campionat de Scrabble de Premià de Mar 2014
L’onada de Scrabble ha arribat a Premià de Mar, gràcies a la il·lusió de l’Arola Conesa, impulsora del Club de Scrabble de Premià de Mar, i als 22 participants dels diferents clubs de Catalunya, tot estrenant un nou campionat en el circuit oficial de la FISC, farcit de grans jugades i ganes de compartir faristols.L’esdeveniment ha tingut lloc al Centre Cívic de Premià de Mar, un entorn perfecte per al desenvolupament reeixit de les 5 rondes del campionat, gràcies també a l’ajut incondicional de la responsable del C.C., Marta.Moltes gràcies a l’alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch, present al final de la jornada i al lliurament dels premis , i a les seves paraules de suport envers les activitats de l’ Scrabble a la ciutat i per convidar-nos a la festa dels Pirates. on portarem a terme una activitat familiar i festiva oberta a tot el pùblic.
www.catamots.com
http://youtu.be/DXd8aEq3VRs
1r Campionat de Scrabble de Premià de Mar – Abril 2014
L’onada de Scrabble ha arribat a Premià de Mar, gràcies a la il·lusió de l’Arola Conesa, impulsora del Club de Scrabble de Premià de Mar, i als 22 participan…

2 comentaris

    1. Gràcies, ets aficionada al scrabble? Potser et podem dirigir a alguns dels grups o clubs de la geografia catalana. Tambè alguns son bilingües…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *